PREVOD NA BOSANSKI JEZIK VRHUNSKOG KVALITETA!

Ukoliko vam je potreban prevod sa bosanskog na engleski jezk ili s engleskog na bosanski, kompanija BBT vam nudi prevode na bosanski, a iste vrše prevodioci koji su izvorni govornici. Naši stručnjaci će vam pružiti usluge prevođenja i prevesti dokumente sa engleskog na bosanski jezik.

OVJERENI PREVODI

Mi smo članovi ATA - Američka asocijacija prevodilaca; shodno tome, nudimo ovjerene prevode vrhunske preciznosti, potpisane od strane prevodioca i notara. Naši ovjereni prevodi se priznaju bilo gdje u SAD-u.

ŠTA DOBIJATE KADA U NAŠOJ KOMPANIJI NARUČITE PREVOD SA BOSANSKOG JEZIKA NA ENGLESKI:

Ukoliko kod nas naručite prevod, dobit ćete dokument na jeziku prevoda, koji će biti kao odraz u ogledalu vašeg originalnog dokumenta. Zatim ćemo ga ovjeriti i priložiti potvrdu o tačnosti prevoda. Ukoliko vam je potreban potpis notara, obezbijedit ćemo ga uz dodatno plačanje od 10 američka dolara. Radimo u skladu sa standardima certificiranih prevoda u Sjedinjenim Američkim Državama, a naši prevodi se priznaju širom SAD-a, gdje vam je potrebno dostaviti ovjereni prevod.

BOSANSKO-ENGLESKI PREVOD - BBT TRANSLATION SERVICES

BBT TRANSLATION SERVICES CONFIDENTIALITY PROMISE


KAKO NAS KONTAKTIRATI:

Nalazimo se u SAD-u, tako da za komunikaciju sa nama pišite na engleskom jeziku. Kada budete pregledavali našu web stranicu, vidjećete da su sve informacije na engleskom jeziku. Kliknite ovdje kako bismo vam besplatno izvršili predračun narudžbe, već danas!

Profesionalne usluge prevoda